I henhold til NFF sine krav om sikkerhetssoner er gamletribunen nå revet for å skape plass utenfor sidelinjen.

Selv om nytribunen på TUIL Arena I har stått i 10 år nå, står fortsatt publikumsrekorden på 3200 fra 1992 mot Bodø/Glimt som bevis på hva gamletribunen vår har vært vitne til opp gjennom årene. Selv etter nybygget sto klart i 2010 trakk dalinger seg fortsatt over på gamletribunen når været tillot det, for å nyte fotball i dalen fra “solsida”. Dette foregikk helt frem til den siste sesongen vi hadde tribunen, og står dermed som bevis på gamletribunens posisjon i hjertet til dalinger flest.

 

Solhungrige dalinger så TUIL slå Strømsgodset i 3. runde av NM i 2014. Foto: Tom Benjaminsen.

TUIL-legendene Roger Ness og Lars Einar Mathiassen, som spilte mange kamper foran tribunen, sitter på den en siste gang før den forsvinner. Foto: Thomas Heide.

Gamletribunen har stått stødig og trofast gjennom alt av nordnorsk vær i mange år, og sett alt av opp – og nedturer vi har hatt her i dalen. Vi takker for alle de fine opplevelsene vi har hatt med gamletribunen, og håper nytribunen får oppleve enda mer av den samme gleden i fremtiden.

Følg oss gjerne på sosiale medier eller på nettsiden for å få løpende informasjon om våre aktiviteter og alt som foregår i dalen!