TUIL har i alle år vært en dugnadsbasert klubb og vi er avhengig av bidrag fra medlemmene våre for å få kabalen til å gå opp. I år er vi så heldig at vi får bidrag på flere forskjellige fronter fra spreke ungdomsmedlemmer og kjente profiler fra A-laget, som er med å hjelpe til med både det sportslige, og merkevaren TUIL.

Fotballskolen

TUIL har alltid brukt rekruttspillerene sine som instruktører på fotballskolen. I år har vi satt sammen et helprofesjonelt opplegg, der instruktørene får direkte veiledning fra utviklingsavdelingen og utdannede trenere. Instruktørene får oppfølgning hele veien, med forberedelse før hver økt, og oppsummering med tilbakemelding etter hver økt. Dette gjør oss best mulig egnet til å utnytte ressursene vi har i klubbene for å gjøre TUIL fotballskole til en så god opplevelse som mulig. I tillegg er dette en perfekt mulighet til å gi instruktørene verdifull erfaring i planlegging og ansvar, som de kan ta med seg videre både i resten av livet, og helt konkret på fotballbanen.

Utover dette har vi ikke mer med oss ungdommen på fotballskolen, men etablerte A-lagsspillere stiller også opp, og viser den fine tilhørigheten og det tette miljøet vi har her i dalen!

Les mer om fotballskolen og årets opplegg her: TUIL fotballskole er i gang!

 

Stand på Amfi Pyramiden

Amfi Pyramiden er kjøpesenteret i hjertet av dalen, og samlingsplass for mange dalinger. Her har TUIL nå satt om en informasjonsstand, som er betjent av noen av våre ungdomsmedlemmer i noen uker fremover. Her kombinerer vi markedsføringsbehovet i TUIL med verdifull erfaring for lokal ungdom. På stand kan du kjøpe alt fra den nye kolleksjonen av TUIL-klær og småsaker. I tillegg til dette kan du kjøpe sesongkort og billetter til kampene våre, og bidra til å fylle TUIL Arena i år (i henhold til gjeldende restriksjoner). I tillegg selger vi Amfi-kortet. Amfi Pyramiden har i en årrekke vært en av våre viktigste samarbeidspartnere, og fra TUIL får du nå kjøpt et rabatthefte som gjelder på flere av butikkene på Pyramiden. Om ingenting av dette frister stiller vi uansett med det velkjente gode humøret fra dalen, og bruker gjerne noen minutter på å slå av en prat om fotball, turn, været eller hva enn du skulle ønske å snakke om!

Følg oss gjerne på sosiale medier eller på nettsiden for å få løpende informasjon om våre aktiviteter og alt som foregår i dalen!