Ei fantastisk uke er over!

80 barn, 8 instruktører og 2 ansvarlige møtte opp på mandag klokka 10 for ei uke med fotball, turn, styrke, lek og moro. 5 dager og 15 timer med aktivitet senere er det en sliten, men veldig fornøyd gjeng som endelig får slappe av og spise pizza på slutten av den siste dagen.

Årets opplegg har vært en kanonsuksess! I år ønsket trenerne å ta i bruk alle ressursene vi når har i TUIL, med to nye haller og flere mindre treningssaler, til å skape et mye mer helhetlig og tilrettelagt opplegg. Hver dag ble delt i 2 økter, en før og en etter lunsj. I løpet av uken hadde alle sammen dermed 10 økter, hvorav 7 var ren fotball, 2 var turning og 1 var styrketrening. Spesielt turningen virket som noe barna syns var utrolig gøy, og selv de mest fotballgale av alle var kjapt av med fotballskoene når det var deres tur å dra inn i hallen og hoppe på trampolina!

Jakob Vollstad, som er trener i utviklingsavdelingen, og sammen med utviklingssjef David Lundblad har stått for planleggingen av fotballskolen kunne fortelle at det har gått over all forventning.

“Årets opplegg funka perfekt, med tanke på fotball og muligheten for variasjon med turn og styrke.”

Han melder om store smil og utrolig god stemning gjennom hele uken for alle de involverte, fra ledelsen helt ned til den enkelte utøver.

For denne gang er dette siste dagen med fotballskole, men allerede 10. august starter årets andre uke med TUIL fotballskole, der opplegget blir likt det vi har hatt nå. Dette er en perfekt mulighet for alle som ikke fikk være med nå til å være med, eller kanskje for noen å ta enda en uke på “treningsleir” med de flotte instruktørene våre. Du kan melde deg på TUIL fotballskole for august her. For alle foreldre som hadde barna sine her denne gangen håper vi at det er blide barn som møter dere etter å ha vært her. På gjensyn!

Følg oss gjerne på sosiale medier eller på nettsiden for å få løpende informasjon om våre aktiviteter og alt som foregår i dalen!