Aktiviteten fortsetter på TUIL Arena II

På fotballskolen tok de av fotballskoene for siste gang på fredag, men det betyr ikke at aktiviten er over på TUIL Arena II. Denne gangen er ikke fotballhallen i bruk, men nå har vi overlatt turnhallen til TUIL turn i stedet for fotballskolen. 

 

4 uker med turn

I løpet av sommeren skal TUIL Turn arrangere totalt 4 uker med sommercamp. To uker vil være for de yngste, fra 6 til 11, mens de to andre vil være for 12 åringer opp til 18 åringer. Det vil være to uker på rad nå, etterfulgt av to friuker for turninstruktørene, før de avslutter med to nye uker.

 

Nytt anlegg

Nytt av året er at TUIL Turn nå har sin helt egen turnhall, etter ferdigstillingen av TUIL Arena II. Denne kunne vi ta i bruk i år, og vi stiller med toppmoderne utstyr i en stor hall med utrolig mange muligheter for morsom turning. Det er utrolig morsomt å se at de nye fasilitetene våre ikke står og støver bort i sommer!

Om du synes dette høres spennende er det fortsatt mulig å melde seg på de neste 3 sommercampene. Dette og mer informasjon om opplegget finner du her på TUIL Turn sin hjemmeside.

Følg oss gjerne på sosiale medier eller på nettsiden for å få løpende informasjon om våre aktiviteter og alt som foregår i dalen!