MyStore leverer betalingsløsninger, både programvare og fysisk utstyr. I flere år har vi brukt løsningene til MyStore for å effektivisere betaling av diverse produkter, og spesielt på kamp med lange køer er det godt å se hvor fort og effektivt de gode løsningene deres kan hjelpe oss med å tynne ut køene. I tillegg til dette er MyStore en viktig sponsor for TUIL, og har prydet drakten til A-laget, noe de vil fortsette med. Vi har inngått en avtale med MyStore om 3 nye år som samarbeidspartnere, noe vi er strålende fornøyd med.

Begge parter har bare positive ord å si om den andre, og gleder seg til å fortsette samarbeidet. 

 

“TUIL og Mystore har nå over mange år hatt et samarbeid som har gitt stor verdi begge veier. Mystore har gode løsninger som TUIL bruker på en rekke områder som nettsalg, kafeløsninger og andre arrangementer. Vi er veldig fornøyd med å ha med Mystore på laget de neste 3 årene.” – Thomas Heide, leder av sportslig utvalg

“Mystore og TUIL har vokst i lag de siste årene, og det er naturlig for oss å være tilstede og synlig i en klubb som legger til rette for stor aktivitet i lokalsamfunnet. ” – Rudi Thomassen, CCO i Mystore

Følg oss gjerne på sosiale medier eller på nettsiden for å få løpende informasjon om våre aktiviteter og alt som foregår i dalen!