Endelig åpner vi dørene til TUIL Arena og vårt splitter nye treningssenter.

Vi er utrolig glade for å kunne åpne TUIL Treningssenter for alle medlemmene i vår kjære TUIL-familie. Vi har byens nyeste treningsfasiliteter, og her kan du blant annet løpe på tredemølle med panoramautsikt mot Tromsdalstinden.

 Vi kan tilby:

  • Stort styrkerom (100 kvm) med alt du trenger av utstyr.
  • Splitter nye tredemøller, spinningsykler og romaskiner.
  • Ulike gruppetimer (fra høsten 2020).
  • Fri adgang med eget nøkkelkort fra 06.00-23.00 hele året.
  • Mulighet til å få personlig trener.

Hos TUIL Treningssenter kan du trene mens barna trener, enten de går på fotball, turn, ski eller friidrett. Vi tilbyr også «Aktiv i Tromsdalen» som er et lavterskeltilbud for voksne og eldre på dagtid. Det inkluderer fotball, fitness, seniortrening og treningsveiledning.

TUIL Treningssenter er et sted hvor man treffer venner og bekjente, som gjør terskelen for å trene lavere. I tillegg støtter du egen klubb, og kan bidra til at TUIL kan utvikle seg videre, samtidig som du er med på å skape et miljø og et fellesskap hvor alle kan trives.

Til høsten vil vi sette opp flere ulike gruppetimer på TUIL Arena. Disse timene bookes enkelt via tuil.no.

Cardiorom

Medlemsskap i TUIL

Er du ikke TUIL-medlem ennå? Det er svært enkelt å bli medlem. Du kan gjøre det på to måter:

  1. Vi fakturerer 30 kroner over månedsgebyret ditt, og melder deg inn i TUIL. Når du går inn på: Bli medlem så kan du velge om du vil ha et som inkluderer medlemsskap eller ikke om du allerede er det.
  2. Gå inn på minidrett.no og finn en av klubbens idretter (fotball, turn, ski eller friidrett). Når du har sendt inn søknad om medlemskap i klubben, går du på vår nettside tuil.no og melder deg inn på vårt treningssenter.

Treningssenteret er et treningstilbud til alle medlemmer i TUIL over 16 år.

Det er fri innmelding og gratis trening ut august. Ved innmelding betaler du kun 50 kroner for nøkkelbrikke og kan trene hver dag fra klokka 07.00-23.00.

Meld deg inn her!


Viktig smittevern

Vi gjør alt vi kan for å ivareta din og våre medarbeideres trygghet og tar smittevern på største alvor. Vi følger godkjent bransjestandard og har hyppigere renhold. Det betyr at vi vasker og desinfiserer apparater og utstyr. Vi trenger også din hjelp for holde TUIL Arena smittefri. Sett deg derfor godt inn i våre retningslinjer før du møter på trening.

Vi gleder oss til å se deg på trening, og ser fram til en aktiv sommer sammen med deg her i Tromsdalen.