AKTIV
I
TROMSDALEN

AKTIV I TROMSDALEN

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
10:00-11:00 Fotball fitness Veiledning styrke Tur i lysløype Fotball fitness
11:00-12:00 Mor og barn trening Senior styrke Veiledning styrke Senior styrke Voksenturn

Tilbud for voksne og eldre som ønsker aktivitet og sosialt samvær på dagtid i Tromsdalen. Deltakerne må ha et funksjonsnivå som gjør at treningen vil kunne gi et positivt utbytte.

Før og etter aktiviteter er det mulig for de som ønsker å spise lunsj, drikke kaffe og sosialisere i vårt mingleområde i 2 etg.

Inkluderende trening:

Alle mellom 18-70 år, bosatt i Tromsø kommune, som står helt eller delvis utenfor arbeidslivet og mottar en trygdeytelse kan kvalifisere for rimeligere trening. Ta kontakt for mer informasjon.

Tilbud som inngår i Aktiv i Tromsdalen:

Senior styrke

Gruppetrening med utdannet instruktør. Øvelser tilpasset eldre aldersgruppe (60+) med individuell tilpasning. Trening foregår i speilsal med utstyr som vektskiver, stepkasser og matter.

Mor og barn trening

Gruppetrening for mødre i barselpermisjon sammen med utdannet instruktør. Øvelser tilpasset opptrening etter fødsel. Vi bruker utstyr som vektskiver, stepkasser og matter, men også selve barna for å knytte enda tettere bånd mellom mor og barn.

Fotball Fitness

Fotball Fitness er utarbeidet av Norges Fotballforbund og passer for alle, uavhengig alder og om du har spilt fotball tidligere eller ikke. I løpet av en trening vil vi være innom både styrke, koordinasjon, balanse og ballkontroll.

Veiledning styrkerom

For deg som ønsker å trene på egenhånd, men trenger litt hjelp og veiledning med øvelser og/eller teknikk.

Voksenturn

Turn og basistrening er fin trening for å komme i form og styrke kjernemuskulatur. Tilbudet passer for alle, uavhengig bakgrunn.

Tur i lysløypa

Lavterskeltilbud for alle som ønsker å komme seg ut på tur i fellesskap