AKTIVITETS-
SKOLE

AKTIVITETSSKOLE

TUIL Aktivitetsskole (AKS) er et tilbud for elever i 1.-4. klasse, hvor fysisk aktivitet står i fokus. Hos oss får barna oppleve treningsglede, mestring, allsidighet, og ikke minst det å være sosial med andre på tvers av idrett og skoler.

TUIL AKS tilbyr et variert og allsidig aktivitetstilbud hvor elevene får prøve seg i flere ulike idretter i løpet av skoleåret. Vi tar sikte på å være en motvekt mot tidlig spesialisering, og målet er at barna skal finne glede i ulike aktiviteter gjennom lek og mestring.

Vi rullerer på aktiviteter ca. hver tredje uke. I løpet av et skoleår vil vi være innom minst 5 ulike idretter.

En typisk dag på Aktivitetsskolen:

Barna hentes på skolen ved skoleslutt. Når de ankommer TUIL Arena er det frilek og leksehjelp frem til lunsj. Lunsjen, som tilberedes av Tromsø Lodge & Camping, inntar vi i fellesskap. Etter lunsj (ca kl. 14:30) skifter vi og gjør oss klare for trening. Treningen avsluttes kl. 16:00 og vi samles i andre etasje på arenaen for frukt og avkobling. Barna kan hentes frem til kl. 17:00.

Åpningstid: onsdager kl. 12:00 – 17:00

Pris: 1000 kr/mnd. Lunsj inkludert

Transport: barna kan hentes av taxi på skole mot et tillegg i pris (120 kr/mnd). NB: gjelder kun skoler på fastlandet, og ikke Tromsdalen skole (her blir barna plukket opp av trener).