Meny

Om TUIL

TUIL (Tromsdalen Ungdoms og Idrettslag) er et allidrettslag som består av 5 ulike idretter og reiseliv. Fotball, turn, ski, friidrett og dans samt Tromsø Lodge og Camping.

TUIL ble etablert i 1938 gjennom idrettslaget Fart og ungdomslaget Freidig. I 1968 ble disse slått sammen og lagsnavnet ble TUIL – Tromsdalen Ungdoms og Idrettslag.

TUIL holder til «innerst i Tromsdalen» hvor vi har en fotballarena (TUIL Arena I), samt en stor hall (TUIL Arena II) som inneholder fotballhall, turnhall, motorikksal, speilsal, esport senter, kontorutleie og et treningssenter.

TUIL er eid av idrettene, hvor TUIL Fotball eier 60% av selskapet, mens TUIL Ski, TUIL Turn, TUIL Ungdomslag og TUIL Friidrett eier 10% hver. Dette betyr at idrettene eier idrettsanleggene og Tromsø Lodge og Camping.

TUIL AS er etablert for å drive anleggs- og områdeutvikling med en målsetning om mest mulig aktivitet for alle, og er et eget selskap i TUIL familien.

TUIL Arena II har tilbud som strekker seg utover den organiserte delen av TUIL, hvor alle kan komme å bli medlem i enten TUIL Treningssenter eller TUIL Esport. Mer om dette finner du på denne nettsiden.

Vil du bli medlem?

Her kan du melde deg inn hos oss

Bli medlem