TUIL
TRENINGSSENTER

TUIL Treningssenter åpner snart

TUIL Treningssenter

Vi kan snart åpne TUIL Treningssenter som skal være et treningstilbud til alle medlemmer i TUIL over 16 år. Selve åpningen drar ut siden avslutningen av byggingen i 3 etasjen stadig forsinkes. Men vi er nå der at vi kan åpne på kort varsel når dette står ferdig og vil selvfølgelig informere bredt og godt når dette er klart.

Selve treningssenteret vil bestå av tre deler:

  • et styrkerom i 3 etasje,
  • et kardio-rom (tredemøller, sykler og romaskiner) i 3 etasje
  • speilsalen hvor vi kjører gruppetimer med ulikt innhold i 2 etasje.

Vi har tilbud til de som bare vil trene styrke og kondisjon, og vi vil også bygge opp gruppetimer i sal for de som også ønsker dette. De første månedene vil det komme gratis tilbud på gruppetimer, også vil dette tilbudet gradvis utvikles og etter hvert bli noe som man betaler for. Ved oppstart vil prisene være 199 for ungdom/ pensjonister/ TLFere og 249 for voksne.

For å kunne trene på treningssenteret så må man være medlem i TUIL, dvs fotball, turn, ski, friidrett eller ungdomslaget (dans). Dersom du ikke er medlem enda, så kan du melde seg inn i en av idrettene ved å følge lenkene under:

TUIL fotball og TUIL ski:

  1. Gå inn på www.minidrett.nif.no og lag deg bruker. Fødselsnummer og navn vil sjekkes opp mot folkeregisteret. Fødselsnummer vil ikke bli registrert i idrettens systemer. Personopplysninger blir behandlet iht. personopplysningsloven.
  2. Du får en kode på SMS som du legger inn, lager brukernavn og passord (skriv det ned).
  3. Når du logger deg inn vil du kunne velge din klubb og her velger du TUIL Fotball eller TUIL Ski. Noen er medlem i flere klubber. Når du har valgt klubb, trykker du “Send Søknad”. Du vil få til sendt faktura for medlemsavgift.

TUIL Friidrett:

http://www.tuil-friidrett.no/wp/sample-page/bli-medlem/

TUIL Ungdomslag – Linedance:

https://www.facebook.com/groups/229924737209116/about/

TUIL Turn:

http://tuilturn.no/intranett/pamelding/

Vi har lagt opp til et moderne og effektivt treningssenter som har mange fordeler. For de som har aktive unger og er innom TUIL Arena i løpet av uken, så kan dette være en mulighet til å trene mens ungene trener og bidra til hverdagslogistikken. Samtidig vil det være en plass hvor man treffer TUIL folk, altså venner og bekjente og terskelen for å trene kan bli betydelig lavere. I tillegg støtter man egen klubb, og kan bidra til at TUIL kan utvikle seg videre og samtidig skape et miljø og fellesskap hvor alle kan trives. 

Det beste er at du kan trene når du vil, siden vi har åpent fra 07:00 – 23:00 – hver eneste dag.

Treningssenteret vil være ubetjent, og man vil få nøkkelkort for å få adgang. Det vil være mulig å få starthjelp i form av veiledning eller «personlig trener» selv om det ikke er permanent betjening.