Nyheter

Mystore forlenger!

Mystore forlenger!

MyStore leverer betalingsløsninger, både programvare og fysisk utstyr. I flere år har vi brukt løsningene til MyStore for å effektivisere betaling av diverse produkter, og spesielt på kamp med lange køer er det godt å se hvor fort og effektivt de gode løsningene deres...

En helt på og utenfor banen

En helt på og utenfor banen

Mange husker kanskje Lars Einar “Der Bomber” Mathiassen best for hans mange kamper og mål i TUIL-drakten. Selv mange år etter han tok av seg fotballskoene for siste gang bidrar han fortsatt rundt TUIL, som en uvurderlig ressurs for framtidige generasjoner. Vi tok en prat med han om fotball og nåtiden.

Sommerturn 2020

Sommerturn 2020

I år som i fjor arrangerer TUIL Turn sommerturn for barn og ungdom. Dette er et tilbud for alle som vil bruke sommeren på være i aktivitet og lære nye ting, uavhengig av tidligere turnerfaring!

TUIL fotballskole er over!

TUIL fotballskole er over!

Denne uken med TUIL fotballskole er over. 80 barn og alle instruktørene har koset seg mye den siste uken, og vi håper vi klarer å gjenta denne opplevelsen når vi kjører en ny uke etter fellesferien i august.

Bildekarusell fra fotballskolen!

Bildekarusell fra fotballskolen!

4 Dager er nå gjennomført! Her følger en rekke knips fra de første 4 dagene av fotballskolen. Alle fasilitetene til TUIL får kjørt seg for at vi skal kunne tilby best mulig opplegg. Ser du noen du kjenner?facebooktwitterinstagramFølg oss gjerne på sosiale medier eller...